Despre noi


În ultimii ani, componenta de digitizare a căpătat o pondere din ce în ce mai mare în structura noastră de servicii. Împreună cu clienții și partenerii noștri am identificat o serie de probleme care au urgentă nevoie de rezolvare cu ajutorul tehnologiei. De aceea, am hotărât să folosim înclinarea noastră către digitalizare și nou, împreună cu experiența acumulată în integrarea de servicii și livrarea proiectelor naționale, plus existența unui mediu apropiat cu deosebite competențe IT&C, pentru a putea rezolva acele nevoi.

despre noi
despre noi

Companie românească cu capital privat, capabilă să livreze, la un standard foarte ridicat, servicii și soluții de digitalizare complete.
Ne susținem clienții și le devenim parteneri în a obtine rezultate măsurabile și sustenabile și în creșterea afacerii prin intermediul tehnologiei. Suntem aici pentru a vă sprijini în organizarea documentelor, informațiilor și proceselor.

Pentru a evolua, e nevoie să privim înainte, să înțelegem tendințele și factorii care ne vor modela afacerea și să acționăm în acea direcție. Astfel, ne-am construit planul de dezvoltare viitoare ținând cont de tendința actuală de externalizare a serviciilor, în majoritatea companiilor. Concentrarea pe activitățile de bază înseamnă, de fapt, acceptarea unui adevăr: lasă profesioniștii să se ocupe de ceea știu să facă mai bine, pentru ca tu să poți să te concentrezi pe afacerea ta. Suntem pregătiți pentru ziua de mâine și pentru viitor. E un plan pe termen lung pentru afacerea noastră, care ne conturează calea spre succes, câștigători fiind toți: atât noi, cât și clienții și partenerii noștri.

Misiune


Misiunea noastră este să ne sprijinim clienții să-și reducă timpul și consumul de resurse oferindu-le datele necesare pentru a decide informat.

despre noi

Viziune


O companie profitabilă, lider de piață în România și în Europa de Sud-Est, recunoscută pentru profesionalism și experiență, apreciată pentru calitatea, eficiența și caracterul inovator al serviciilor de externalizare.

O companie prosperă, care inspiră încredere prin respectul și aprecierea față de oameni și față de munca lor, față de clienți și parteneri.

O companie în care oamenii trăiesc și muncesc în armonie.

Valori


Valorile noastre ne ghidează acțiunile și comportamentul atât în cadrul organizației, cât și în raport cu partenerii de afaceri:

  • RESPECT
  • APRECIERE
  • ÎNCREDERE
  • ARMONIE
  • INOVAȚIE