Competențe
digitale


VIVA Post Solution: IT Systems Integrator se bucură de sprijinul unui număr de companii IT&C cu competențe ridicate, fiecare dintre acestea fiind specializată într-un domeniu tehnologic și acoperind ariile conexe. Astfel, grupul nostru poate furniza soluții tehnologice din orice gamă, răspunzând nevoii specifice a clientului partener.

competențe
competențe

Hardware &
Cybersecurity


Acoperim toată gama de hardware necesară implementării unui proiect, având parteneriate cu cei mai mari producători mondiali, atât pentru soluții enterprise (servers, storage, networking), cât și consumer-office (mobile, laptop, printer etc.)

Software


Partenerii noștri dezvoltă software în România încă din 1990. Această experiență se traduce într-un număr de produse excelent adaptate la legislația românească, într-o capacitate ridicată de customizare și în posibilitatea de a dezvolta de la zero aplicații specifice nevoilor unei anumite organizații.

competențe
competențe

Servicii


Serviciile sunt punctul de excelență pentru toți membri grupului nostru, deoarece valoarea care ne-a adus împreună este ”NOI LIVRAM. LA TIMP. CONFORM SPECIFICATIILOR.”

VIVA are mulți ani de experiență în integrarea de proiecte, în timp ce partenerii noștri excelează în furnizarea de servicii dedicate IT&C.